Швидка історія: 20 хвилин про розвиток Землі та її жителів

На платформі YouTube з’явився ролик, що розповідає історію всього світу за неповні 20 хвилин. Автор відео Біл Вортц (Bill Wurtz) використовує звичайні функції від Microsoft Paint, поєднує текст зі слайдами щоб переповісти історію своїми словами і графічними образами. Раніше він подібним чином розповідав історії окремих країн, але тепер взявся за світові архіви.

Розповідь починається з утворення об’єктів у космосі, зародження життя на Землі, а потім переповідає основні події з розвитку людства. Відео, хоч і не входить до категорії ігор чи музичних кліпів, найбільш популярних серед YouTube-аудиторії, за 3 дні зібрало вже понад 5,5 млн переглядів:

Щоб дізнатися, як успішно запустити власний відеоканал приходьте на iForum-2017, адже цього року організатори виділили окремий напрямок для обговорення теми відеоблогів. Раніше ми розповідали цікаві історії про онлайн-життя Барака Обами та його дружини Мішель, про успішного IT-обізрівача Маркуса Браунлі, який першим з YouTube-спільноти потрапив на презентацію Apple. Читайте також:

Читайте также:

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом

Всередині імперії OnlyFans: секс, вплив і нова американська мрія

Хто такі V-тубери та чому V-тубінг — це тренд

Кінець всесвіту Google або чому пошуковики втрачають популярність