Активісти збирають 100 тис. грн на проведення EdCamp Ukraine для шкільних вчителів

Команда, що представляє міжнародний формат EdCamp в Україні, визнаний 6-им у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року, проводить кампанію з колективного фінансування Другої національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016. Захід відбудеться 9 та 10 квітня у Харкові, для його проведення планується залучити 100 тис. грн.

df4ebb_6bf30bb5675341bd8547f1b6e6bbdeaa.jpg_650

EdCamp Ukraine 2016 сприяє обміну досвідом відповідального вчительства, яке прагне кращої якості знань для наших дітей. Організатори допомагають вчителям українських шкіл шляхом створення і розвитку демократичної платформи самоосвіти й підвищення кваліфікації із залученням найкращих світових і вітчизняних фахівців не тільки у сфері освіти, а й у суміжних галузях, що допоможе змінити загальну ситуацію в освіті на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Через платформу краудфандингу організатори заходу планують залучити 100 тис. грн для покриття організаторських витрат; забезпечення участі в (не)конференції учительства та експертів (які виступатимуть безкоштовно); відеозапису всіх 100+ сесій, подальшої їх обробки та розміщення на сайті тощо.

df4ebb_9c137b0a9d4644fcbd1690c28283381c.jpg_650

Демократичний формат EdCamp Ukraine – це платформа професійного зростання для вчительства України, яка ґрунтується на принципах безкоштовності, незалежності та вільної ініціативи. Завдяки новому дискусійному формату учасниці й учасники самі у перший день (не)конференції визначають перебіг її роботи, обираючи ті сесії, які відповідають їхнім потребам та інтересам.

Організатори EdCamp Ukraine курують регіональні проекти, про один з яких, «Про.Світ», ми розповідали в спеціальному матеріалі. Також нагадуємо, що в Україні створено платформу для колективного фінансування шкільних проектів GoFundEd.

Джерело: Спільнокошт

Читайте также:

5 способів монетизувати креативний контент

Новые технологии улучшат образование вашего ребёнка, но не его творческий потенциал

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse