Найкращі тести електроніки за 2017-й рік

Якщо Дід Мороз приніс вам грошову премію і ви хочете оновити власний парк гаджетів, пропонуємо перечитати наші огляди різноманітної користувацької електроніки. Нагадаємо, за минулий рік ми тестували не просто чергові нові моделі смартфонів чи ноутбуків, а приділяли увагу головним відмінностям, визначним характеристикам кожного гаджету. Отже:

people25590

Prestigio Grace R7

Смартфон потрапив до нашої тест-лабораторії, тому що це Android-пристрій, із зовнішністю iPhone, але зовсім іншою ціновою політикою.

Смарт-розетка TP-Link HS110

Хто ж з нас не хотів би зменшити свій рахунок за електроенергію?!

Prestigio Grace Z5

Фактично, камера для селфі ціною до 3 тис. грн, яка ще вміє дзвонити і писати повідомлення.

Lenovo Yoga 900S

Ноутбук, що відрізняється якісно налаштованою системою відводу тепла, а тому витриваліший за більшість ринкових пропозицій.

SSD-накопичувач WD Blue та WD Black PCIe

Можливо, ви хочете оновити не весь пристрій, а лише його складову частину? Першу модель SSD-накопичувача ми оглядали на ноутбуці Lenovo IdeaPad, другу — на Dell Latitude 7280.

Lenovo Legion Y520

Ноутбук для геймерів з усіма відповідними функціями та можливостями. Чи не головна особливість — швидкісний SSD NVM Express.

Huawei Color Band A1

Фітнес-трекер потрапив до нас на тести тому, що вміє вимірювати інтенсивність УФ-випромінення навколо свого власника. Якщо інші аргументи проти перебування під прямими сонячними променями на вас не діють, можливо, дані від браслету переконають.

Lenovo Phab 2 Pro

Смартфон підтримує додатки віртуальної реальності, тож ми тестували саме їх і склали власний ТОП-10 мобільних програм для Google Tango.

Dell Latitude 7280

Ноутбук для бізнесу. Посилено автономний, без зайвих витребеньок та з дуже серйозними функціями.

Moto E4 Plus

Легендарний виробник хизується надзвичайною витривалістю вбудованого 5000-акумулятора. Саме цей показник ми і тестували в нашій лабораторії.

Lenovo Explorer

Комерційний шолом віртуальної реальності, що працює на платформі від Microsoft. Остання сподівається залучити якомога більше розробників до своєї платформи, але поки що такі пристрої є досить унікальними.

Samsung Galaxy Note 8

Мабуть, найкращий смартфон минулого року, а чому це так і чи вартий він свого цінника майже в тисячу доларів США — вирішуйте самі, прочитавши наш брутальний тест.

Читайте также:

Потужність штучного інтелекту Google стане доступна в новій серії Samsung Galaxy S24

Новинки геймерської індустрії з виставки CES 2024

Прем’єра iPhone 15 та інших новинок Apple. Усі подробиці з презентації

Чому при виборі гаджетів важливо звертати увагу на версію Bluetooth?